July 26, 2018

Alle foodhotspots van Budapest op een rijtje!

January 26, 2018

Wat is Antwerpen toch een leuke (plezante) stad! Ik was er al vaak langs gereden op weg naar wedstrijden, maar ik was nog nooit écht de stad in geweest. Daar is verandering in gekomen. Het was echt genieten! Naast rennen is een nieuwe stad ontdekken iets wat ik heel graag doe! We hebben dan ook ZALIG gegeten, dit zijn mijn aanraders qua eettentjes! 

Hümm - House of Hummus

Houmous, hummus, houmus... Hümm! Hoe je het dan ook...

November 18, 2017

In deze review laat ik je onder andere weten hoe een 'kipschnitzel' zonder kip smaakt! Ik testte vier producten van Vivera!

October 10, 2017

Geen peptalk, maar paptalk. Oftewel, ontbijten met Floor en Merel. Floor Doornwaard won deze zomer onder andere brons op het EK junioren 5 km. Deze keer delen we het recept voor heerlijke appeltaart-havermout met jullie. Ook komen er (soms bijna onmogelijke) dilemma's langs. Floor en ik zijn super benieuwd wat JIJ zou beantwoorden, dus kijk je mee?

Havermout met appeltaartsmaak

Benodigdheden voor 1 perso...

September 19, 2017

De sportschool is populairder dan ooit. Nadat je jezelf helemaal in het zweet hebt gewerkt, wil je natuurlijk resultaat zien én voelen. Logisch. Voor deze blogpost heb ik sportdiëtiste Gunilla Boomsma geïnterviewd. Ik ga al jaren bij haar langs. Dus vandaag niet hulp van Merel, maar hulp van Gunilla! 

Hoe werkt dat eigenlijk, spieren opbouwen?

Allereerst moet er getraind worden. Hierdoor ontstaat er spierschade. Als je binnen tw...

Please reload