Product review #1: Vivera

November 18, 2017

Vivvwattes? Vivera! Een bedrijf met vegetarische producten die gewoon in het supermarktschap liggen. Wat denk jij: een burger zonder vlees en een 'kip'schnitzel zonder kip, smaakt dat wel? Ik laat het je weten in deze review! 

 

Vorige week kreeg ik het pakketje binnen met een leuk kaartje erbij. Ik had nog niet veel ervaring met zulke vegetarische producten, dus ik was heel benieuwd naar de smaak. 

Het is algemeen bekend dat de bioindustrie niet bepaald een sprookje is, vandaar dat ik enthousiast ben om de producten te proberen. Zelf heb ik niet lang geleden besloten om voortaan (in ieder geval zo veel mogelijk) vegetarisch te gaan eten. Om alsnog voldoende eiwitten binnen te krijgen, kunnen vleesvervangers een handje helpen. 

 

Ik besloot af te trappen met de Pompoen Zoete Aardappel Burger (LOVE pumpkin!). Paar minuutjes bakken in de pan, zo gepiept! Kind kan de was doen en... het smaakte goed!

De volgende dag gingen we voor de 'kipschnitzel' met pasta gegrilde groenten erbij. Wow, dit smaakt gewoon echt naar kip, bizar! Lekker crunchy, mijn favoriet tot nu toe! 

 

 

Woensdag was het de beurt aan de Groene Bonen Burger. Lekker, maar hij kan niet tippen aan de schnitzel. Deze zou ik niet persé in de winkel kopen...

 

 

Last but not least, de Spinazie Kaas Filet. Ondanks dat ik geen cheeselover ben, was deze erg lekker! Het had iets weg van pesto... Yum!

 

Wat was dit leuk om te testen! Bedankt Vivera voor de lekkere producten. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment, dus ik ga zeker meer proberen! Geloof me, probeer de kipschnitzel eens, je proeft bijna geen verschil met de dierlijke variant!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

May 24, 2019

Please reload

TAGS