Product review #2: CEP Run Socks 2.0

January 8, 2018

Sport-compressiekousen, ooit geprobeerd? In 2017 heb ik ze veel gedragen om verschillende redenen. Ik ben echt enthousiast en tijdens deze winter draag ik ze tijdens elke run!

Korte update

Een paar weken geleden ontving ik het volgende pakketje: twee gloednieuwe CEP Run Compression Socks 2.0. Ik heb ze getest over een langere periode. In het begin was ik nog aan het kwakkelen met pijntjes, maar op dit moment gaat het goed! Ik voel mij fitter worden en de trainingen gaan lekker. Het fietsen en zwemmen laat ik even links liggen, omdat het voor mijn gevoel wat te veel van het goede werd. Op dit moment ren ik om de dag en twee keer per week doe ik krachttraining. Het gaat echt weer kriebelen om weer aan de start te gaan staan! Ik moet nog even geduld hebben... Het NK cross op 11 maart 2018 in het Amsterdamse bos lijkt mij een gave wedstrijd om weer te kunnen strijden!

Warm en zacht

Ondanks dat het fysiek goed gaat, blijf ik de sokken dragen. Ze houden mijn spieren warm en daarbij zitten ze fijn. Ze zijn wat dikker, dus echt perfect voor de winter! Ik ervaar meer steun en op de site staat dat het herstel bevordert. Ik heb geen blaren gekregen en het aantrekken gaat (godzijdank) niet bizar moeilijk. 

 

Enthousiast?

Het enige wat nog belangrijk is, is de juiste maat kiezen. Even de kuitomtrek meten en you're done! Ik heb gekozen voor de zwarte variant, omdat het dan niet opvalt wanneer je er een runningthight overheen draagt. Ik kan het mij voorstellen dat het in de zomer wel erg warm kan worden, met de kousen aan, maar voor in de winter is het zeker het proberen waard!

https://www.cepsports.com/product/run-socks-20/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

May 24, 2019

Please reload

TAGS