Help! Wat zijn de leukste Food Hotspots in Antwerpen?

January 26, 2018

Wat is Antwerpen toch een leuke (plezante) stad! Ik was er al vaak langs gereden op weg naar wedstrijden, maar ik was nog nooit écht de stad in geweest. Daar is verandering in gekomen. Het was echt genieten! Naast rennen is een nieuwe stad ontdekken iets wat ik heel graag doe! We hebben dan ook ZALIG gegeten, dit zijn mijn aanraders qua eettentjes! 

 

Hümm - House of Hummus

 

Houmous, hummus, houmus... Hümm! Hoe je het dan ook schrijft... Het is lekker en dat is het allerbelangrijkste! Een echte aanrader dit leuke tentje! Niet zomaar een 'broodje', maar een echt sandwich-kunstwerkje! Ik bestelde de toast met hummus (duhh), avocado en prawns, heerlijk! Voor mijn pa een Belgisch biertje erbij, dus hij was ook een tevreden mens ;)

Fez

 

Na de toerist te hebben uitgangen, liepen we door het verlichte Antwerpen naar het Marokkaanse restaurant Fez. Sfeervol ingericht en heerlijke kruidige Tajine's. Ik had het nog nooit gegeten, maar het is zeker een aanrader! Alleen die Marokkaanse thee IEWLLL ik schrok echt na mijn eerste slok haha! Mierzoet! 

Divers

 

In dit hipster-tentje MOET je gewoon even langs om koffie te drinken... Zeg nou zelf, hoe amazing zijn die palmbomen!!

Juno

 

Last but not least... Juno! Met dit onwijs gezellig lunchtentje kwam er een einde aan de mini Antwerpen-citytrip. Wat een heerlijk eten en wat een lieve mensen. Toen de serveerster bij dit lunchtentje met de rekening kwam en zei: 'Dat wordt dan 40 euro en 30 centjes' (centJES), toen was ik helemaal verliefd geworden op deze stad, de lieve mensen en de Vlaamse taal! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

May 24, 2019

Please reload

TAGS