Mijn favorieten van dit moment!

March 25, 2018

Iedereen heeft zijn eigen favorieten, die je aan zo ongeveer iedereen zou aanraden. Zo ben ik de laatste tijd dol op cottage cheese, ontdekte ik een nieuwe app en kwamen mijn nieuwe hardloopschoenen binnen, yay! Hopelijk kun je er wat inspiratie uit halen, want wat mij betreft zijn dit écht toppers!

 

Favo beleg: cottage cheese

Het ziet er misschien een beetje 'gek' uit, maar dit smeer ik heeeel graag op mijn boterham! Heerlijk fris en met super veel eiwitten! Op internet vind je honderden recepten, echt alle combinaties zijn mogelijk. Per 100g maar liefst 12 gram eiwitten!! En zo'n pakje bij de Appie kost ook maar iets van 50 cent, dus inslaan die handel! 

 

Favo schoenen: New Balance 880v7

Dat lichtblauwe kleurtje, ik wordt er gelijk vrolijk van! De eerste training op nieuwe schoenen zijn altijd een beetje 'speciaal', en ze lopen zoo lekker!! Aanradertje deze schoentjes! 

 

Favo boek: De rit van mijn leven

Wow, het verhaal van Leontien van Moorsel maakt indruk. Ze vertelt over haar weg naar de Olympische Spelen en haar strijd met anorexia. Je leest ook over hoe haar omgeving reageert op haar topsportcarrière, inclusief de hoogte- en dieptepunten. Ik had het echt binnen 2 dagen uit!

 

Favo moment: Trainingsstage in Portugal!

 Mag ik alstjeblieft terug?! Gezelligheid met team LLG en heeeerlijke temperaturen. Sporten, eten, ontspannen (zonnen!), slapen, REPEAT. De week vloog voorbij! Chille trainingen gedraaid op onder andere het oude EK cross parcours van een aantal jaar geleden (Albufeira). 

 

Favo kookboek: Oh My Pie!

Dit boekje staat vol met relatief gezonde, goddelijke baksels! Ik verraste mijn moeder voor haar verjaardag met een ontbijttaartje (carrotcake). Het viel ZO in de smaak dat ik gelijk nog iets ging bakken: aarbei-taartje met nootjes. Wauw! Ik heb ook de appeltaart-granola gemaakt (binnen 2 dagen was ie op). Ik kan niet wachten om meer uit te proberen!! Ze (Marike) heeft ook een hele leuke website met recepten: https://ohmypie.nl

 

Favo lifehack: talkpoeder

Nee, niet voor op je kont, maar dit werkt dus serieus tegen blaren! Heb je hier ook weleens mee te dealen? Probeer eens wat van dit poeder! Ruikt ook nog eens lekker: Zwitsal!

 

Favo app: Moment

De app Moment houdt bij hoeveel minuten jij per dag op je telefoon zit. Uit nieuwsgierigheid downloadde ik de app, omdat ik stiekem wel benieuwd was hoelang ik dat ding gebruik in 1 dag... Laats zat ik in de trein naar huis en letterlijk IEDEREEN zat naar z'n schermpje te staren... Best een eye-opener deze app!

 

Favo training: spinningles

 Mijn pa doet al ruim 20 jaar aan spinning, dus ik vond het tijd worden om eens te kijken wat hij daar nou allemaal uitspookt. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 3 spinninglessen verder en kan ik goed beoordelen wat ik er nu echt van vind: zo nice! Het is echt afzien, zo'n uurtje, maar ook echt heerlijk! Up-tempo muziek en een instructeur die je voortdurend uitdaagt: staan, zitten, zwaarder, sprinten... alles komt wel een keer langs. Neem genoeg water mee, want je verliest veel vocht tijdens zo'n les (TMI). Als alternatieve training echt een aanrader: je hartslag schiet vooral tijdens die intervallen goed omhoog! Ook mentaal vind ik het een goede training, om voor een langere periode te knallen. 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

May 24, 2019

Please reload

TAGS