Wisconsin Pre-Nationals 2018 VLOG

October 25, 2018

Donderdag 11 oktober vloog ik met 'the Dons' naar Chigaco om een cross te lopen in Wisconsin. Inclusief een roomtour, pasta party, de race zelf en vlucht! En het was KOUD!! We zijn heel gelukkig om weer terug te zijn in het zonnige California!

 

 

Deze wedstrijd heb ik helaas niet meegelopen omdat ik wat voelde onder mijn voet. We wilden geen risico nemen, dus ik ben niet gestart. Maar deze zaterdag loop ik in Utah, Provo! Zie hieronder nog wat foto's van mijn eerste wedstrijd in het Golden Gate Park!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

May 24, 2019

Please reload

TAGS